fbpx

Makers Pink Clay Mask

Frequently Asked Questions

Ni bukan ubat, bukan supplement malah bukan foundation. Tapi bila khasiat dalam MAKERS Clay Mask ni bergabung, macam macam feedback ada. Feedback paling banyak; kulit makin lembut, kulit makin licin, jerawat senang kecut, parut jerawat dan jeragat semakin pudar, nak make up lagi mudah apply sebab kulit lebih halus. Tapi jangan pulak stop skincare yang lain, basic skincare yang lain is a MUST!

Opkos la sesuai. Dalam MAKERS Clay Mask, takde pun bahan bahan yang boleh tukar kan lelaki jadi pompuan atau dari lelaki sado ke lelaki jadian. Lebih handsome ada! Hik Hiks


Tak perlu. MAKERS Clay Mask dalam bentuk cream. Boleh terus apply guna brush. Senang yakmat!

Produk kami mengeluarkan toksin, membantu masalah pori-pori tersumbat, dan minyak yang tersumbat dalam pori-pori. Ia boleh dimasukkan ke dalam mana-mana rutin penjagaan kulit atau skincare tetapi tidak menyembuhkan jerawat SAHAJA.

Sebahagian besar clay mask mengandungi clay sebanyak 10-15%. Kandungan masker kami adalah 50% clay, yang membantu memulihkan kulit dengan lebih berkesan.

Kami menggunakan semua bahan organik dan semulajadi premium yang terbaik setelah telah kami pilih melalui penyelidikan.

MAKERS Clay Mask adalah masker 3 in 1 yang bertindak untuk detoks kulit, anti-aging, dan mencerahkan kulit anda. Efek adalah berbeza pada jenis kulit dan setiap individu. Sesetengah individu akan berlaku sedikit pertumbuhan jerawat sebelum betul-betul sihat dan sesetengah tiada efek seperti ini. Jika anda mengalami ini selepas menggunakan MAKERS Clay Mask, dun worry, secara amnya ia bermakna fungsi detox sedang melakukan tugasnya! Semua sebum sedang ditarik ke permukaan kulit, jadi sebaik sahaja anda bergerak melewati fasa ini, kulit anda akan lebih bersih dan anda tidak akan mengalami ini setiap kali anda menggunakan MAKERS Clay Mask. Jika spots ini terjadi di kawasan di mana anda biasanya mempunyai pori-pori terbuka yang besar, maka ini dipanggil purge dan ia adalah satu perkara yang baik! Jika spots terjadi di bahagian selain ini, maka produk kami mungkin tidak sesuai untuk kulit anda.

MAKERS Clay Mask adalah 100% milik warganegara Malaysia dan produk kami dihasilkan di Malaysia. Hanya sebahagian dari bahan kami di import dari USA

Pengawet adalah perlu untuk memastikan bahawa skincare kekal berkesan dalam persekitaran yang berbeza, dan untuk menghalang pertumbuhan mikroorganisma. Kami telah membuat uji kaji untuk memastikan keberkesanan produk kami dan memastikan bakteria jahat tidak tumbuh di permukaan masker kami.

Produk berasaskan krim yang tidak mengandungi pengawet tidak dianggap selamat dan tidak boleh digunakan.

MAKERS Clay Mask tidak diuji pada haiwan. Kami pencinta haiwan dan benci kekejaman pada haiwan.

Sebahagian Bahan-bahan kami berasal dari USA dan selebihnya buatan Malaysia. Kami bekerjasama dengan specialist dan melakukan penyelidikan untuk memastikan kami hanya menggunakan bahan-bahan yang selamat dan berkualiti.

Produk kami mempunyai jangka hayat selama 12 bulan. Sekiranya produk kami disimpan jauh dari cahaya matahari dan pada suhu bilik atau di bawah, ia akan kekal lebih lama.

Tahniah! Masker kami tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang boleh membahayakan anda atau bayi. Ia mengandungi jumlah pengawet yang sangat kecil untuk mengekalkan keberkesanannya. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda mendapatkan nasihat doktor anda jika tidak pasti.

Clay mask dikenali akan mengeringkan sedikit kulit anda, jadi penting untuk mengikuti penggunaan yang disyorkan sahaja. Sila lakukan ujian patch sekurang-kurangnya 48 jam sebelum anda menggunakan clay mask. Anda mungkin mengalami sedikit iritasi pada penggunaan pertama anda. Walaupun ia tidak mengandungi apa-apa bahan yang boleh mencetuskan ekzema atau rosacea, semua orang dan kulit adalah berbeza jadi kami mencadangkan untuk memeriksa dengan doktor anda jika anda sensitif terhadap mana-mana ingredient.

Our Blog Post